Automotive Coatings & Care

IGL Coatings Kenzo

Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo coating is een 2 componenten coating met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze coating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar. 

Professional use only

IGL Coatings Quartz+

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben. 

Professional use only

IGL Coatings Quartz

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. Op Quartz zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar.  Bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben. 

Professional use only

IGL Coatings Poly

IGL Coatings Poly is de eerste coating beschikbaar is voor particuliere en hobby detailers. Met 74% Si02 is ook deze coating zijn competitie ver vooruit. Poly heeft een duurzaamheid tot 24 maanden met het juiste onderhoud. Ook IGL coatings poly heeft kraswerende eigenschappen en is hydrofobisch waardoor het wassen van uw auto binnen no-time gedaan is. 

Bestel Poly snel en gemakkelijk in onze shop

QUV WEATHERING TEST

High performance coating with x2 increase in resistance

MEER COATINGS VOOR DE AUTOMOTIVE INDUSTRIE

IGL Coatings wheel

IGL Coatings Wheel is een hydrofobe anti-statische wielcoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig. 

Tevens is de coating zo onwikkeld dat hij makkelijker verwerkt op bijvoorbeeld 20 spaaks wielen. 

Bestel hem bij een van onze dealers of in onze shop

IGL Coatings Trim

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 

Trim penetreert in het oppervlak en is hierdoor uiterst duurzaam. 

Bestel hem bij een van onze dealers of in onze shop

 

IGL Coatings Headlight

IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. 

Een van de grote factoren die bijvoorbeeld het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers. 

Headlight is te bestellen bij een van onze dealers of in de shop

 

IGL Coatings Window

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 

Window is verkrijgbaar in 60ML of 30ML

 

 

IGL Coatings Fabric

IGL Coatings Ecocoat Fabric is een hydrofobe coating voor textiel. De coating kan worden toegepast op bekleding van bijvoorbeeld stoelen of deurpanelen. Maar ook uw cabrio softtop kan er mee worden beschermt. 

Duurzame bescherming voor alle textiele oppervlakken met een duurzaamheid tot 2 jaar. Fabric is verkrijgbaar voor particulieren of bij 1 van onze dealers. 

IGL Coatings Leather

IGL Coatings leather geeft een duurzame bescherming aan leer, het maakt het leer minder vatbaar voor vuil en bijvoorbeeld jeans vlekken. Leather is te gebruiken op afgedekt leer en voegt geen glans toe en maakt het leer ook niet minder soepel. 

IGL Coatings Leather is een ademende coating en sluit het leer niet af. Leather is verkrijgbaar voor particulieren maar ook onze dealers verzorgen de behandelingen voor uw leder. 

IMPROVED RESISTANCE AGAINST