Industrial Coatings & Care

IGL Coatings Eclipse

IGL Coatings Eclipse is de enige professionele industriele coating op de markt. Eclipse heeft een hardheid van 10H en is bedoelt voor de bescherming van trucks, tractoren, carrosserie delen of machines in fabriekshallen. Uiteraard zijn er vele toepassingen meer te bedenken voor deze uiterst duurzame ceramische coating. 

In de USA wordt Eclipse ook gebuikt voor het beschermen van keuken, zwembanden en verkeersborden. De toepassingen voor deze coating zijn eindeloos. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Eclipse voor uw bezittingen? neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier 

Professional use only

IGL Coatings Wood

IGL Coatings wood is 100% reach approved en veilig in gebruik. IGL Coatings wood is een alternatief voor de conventionele producten die je houten eigendommen beschermen. 

In tegenstelling tot de conventionele producten behoud het behandelde oppervlak bij gebruik van Wood zijn natuurlijke look, blijft het ademen en ook de structuur en toch blijven origineel. 

IGL Coating BBQ

IGL Coatings BBQ is een hitte resistente coating voor het exterieur van je BBQ of oven. 

Na applicatie van BBQ is het reinigen en schoonhouden vele malen makkelijker als voorheen. houd je bbq schoon en als nieuw. 

IGL Coatings BBQ is verkrijgbaar in onze shop

IMPROVED RESISTANCE AGAINST

Industrieel Onderhoud

IGL Coatings Wash

Ook industrieel gecoate oppervlakten dienen in sommige gevallen te worden onderhouden, ook hiervoor in IGL Coatings Wash geschikt. Onze low foam shampoo is veilig voor de coating, maar toch prachtig genoeg om het oppervlak te reinigen.

Ook verkrijgbaar in 25L of 200L neem hiervoor contact met ons op. 

IGL Coatings Paint

Geen water beschikbaar? Dit is geen probleem voor het onderhoud of reinigen van materialen of gecoate delen. Onze IGL Coatings Paint waterless wash zorgt voor een goede reiniging en gebruikers gemak. 

Ook paint is verkrijgbaar in 25L en 200L. 

IGL Coatings Multi

Reinigen van vette en gemeerde kan soms een probleem zijn, niet voor IGL Coatings Multi.

Multi is een universele reiniger en ontvetter, kettingen, scharnieren en andere vette delen zijn eenvoudig te reinigen. Natuurlijk is ook Multi er in 25L en 200L verpakking.