Marine Coatings & Care

IGL Coatings Marine

IGL Coatings Marine is een van de meest innovatieve coatings op de markt. Met een hardheid van 10H en een duurzaamheid tot 2 jaar kunt u er zeker van zijn dat bijvoorbeeld uw jacht, sloep of jetski zijn voorzien van een goede bescherming.

IGL Coatings Marine  beschermt onder andere tegen zout water en bevat UV blokkers. 

Door de anti-fouling eigenschapen is de behandelde operette makkelijk te reinigen en wordt hij minder snel vuil. Met een duurzaamheid tot 24 maanden in zoutwater omstandigheden is IGL Coatings Marine de meest duurzame vorm van bescherming in de marine industrie. 

IGL Coatings Marine kan zowel boven als onder het wateroppervlak bescherming bieden. Ook voor de bescherming van het interieur is Marine geschikt. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden met IGL Coatings marine neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier

Professional use only

IGL Coatings Leather

IGL Coatings leather geeft een duurzame bescherming aan leer, het maakt het leer minder vatbaar voor vuil en bijvoorbeeld jeans vlekken. Leather is te gebruiken op afgedekt leer en voegt geen glans toe en maakt het leer ook niet minder soepel. IGL Coatings Leather is een ademende coating en sluit het leer niet af. Leather is verkrijgbaar voor particulieren maar ook onze dealers verzorgen de behandelingen voor uw leder.

IGL Coatings Fabric

IGL Coatings Ecocoat Fabric is een hydrofobe coating voor textiel. De coating kan worden toegepast op bekleding van bijvoorbeeld stoelen of deurpanelen. Maar ook uw cabrio softtop kan er mee worden beschermt. 

Duurzame bescherming voor alle textiele oppervlakken met een duurzaamheid tot 2 jaar. Fabric is verkrijgbaar voor particulieren of bij 1 van onze dealers. 

IGL Coatings Trim

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 

Trim penetreert in het oppervlak en is hierdoor uiterst duurzaam. 

Bestel hem bij een van onze dealers of in onze shop

IGL Coatings Window

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 

Window is verkrijgbaar in 60ML of 30ML

IGL Coatings Wash

Ook marine gecoate oppervlakten dienen te worden  onderhouden, ook hiervoor in IGL Coatings Wash geschikt. Onze low foam shampoo is veilig voor de coating, maar toch prachtig genoeg om het oppervlak te reinigen.

Ook verkrijgbaar in 25L of 200L neem hiervoor contact met ons op.