Onze Coatings

IGL Coatings

Lees hier alles over onze coatings, producten en services

Automotive Coatings & Care

Coatings speciaal ontwikkeld voor de automotive industrie, detailing industrie en auto fabrikanten. Onze 100% low en VOC vrije coatings beschermen het exterieur en interieur van voertuigen duurzaam en ecovriendelijk. 

We hebben specifieke coatings ontwikkeld voor elk oppervlak, hierdoor zijn ze uiterst duurzaam. 

Marine Coatings & Care

Coatings specifiek ontwikkeld voor de marine industrie. IGL Coatings Marine is zo geformuleerd dat het een kristalachtige laag coating achterlaat op het aangebrachte oppervlak. Het Beschermt tegen zout water, schimmel, temperatuur wisselingen, chemicaliën en heeft anti- fouling eigenschappen. Duurzaam tot 2 jaar, eco vriendelijk en geeft een prachtige finish. 

Industrial Coatings & Care

Coatings voor industriële en commerciële doeleinden. IGL Coatings eclipse is een high solid nano-coating welke oppervlakten beschermt, onderhoud sneller en eenvoudiger maakt en slijtage verminderd. 

Eclipse is te gebruiken voor voertuigen, industriële instalatie’s , gereedschappen en meer. 

industrial coatings
bicycle care bike coatings

Bicycle Coatings & Care

Ook fietsen worden steeds duurder, geavanceerder en technischer. Ook hiervoor hebben we een coating ontwikkeld welke perfect aansluit op de ontwikkelingen in deze industrie. Een High Solid easy to use coating geleverd in een complete kit, of laat je fiets behandelen bij een van onze applicatie centers. 

Wood Coatings & Care

Hout is prachtig materiaal om te gebruiken voor huizen, meubels, boten en in tuinen. Maar het beschermen van hout om het ook mooi te houten is vaak lastig zonder de look en de feeling van het hout aan te tasten. IGL Coatings heeft hiervoor een coating ontwikkeld welke de originele look en feeling van het hout behoud, maar wel bescherming bied tot 10 jaar. 

hout coatings
aviation coatings & care coatings

Aviation Coatings & Care

IGL Aviation coatings komen eraan 😉 

Nog heel even wachten.

Training en service

Goede producten en materialen is belangrijk voor een duurzaam resultaat. 

De juiste kennis is zeker zo belangrijk, daarom hebben we bij IGL Coatings ervoor gekozen onze gebruikers en klanten de mogelijkheid te geven om training te volgen in een van onze training centers. Ook het delen van basis kennis staat bij ons hoog op de agenda omdat je samen nu eenmaal meer weet en kunt dan alleen. 

training en service
reinigen en onderhouden, schoonmaken

Reinigen en onderhoud

Wat gecoat en beschermt is moet natuurlijk op de juiste manier onderhouden worden. De onderhouden producten van IGL Coatings zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten bij de coatings systemen. 

Ze garanderen goede reiniging, correctie en verwerking terwijl er ook hier weer economisch en milieuvriendelijk een belangrijk aspect is.